Bliv udrenset og få mere energi

Mangler du energi i hverdagen? Eller står du over for at skulle i gang med en kur eller lægge din livsstil om? Så er det oplagt for dig at prøve Night Detox plastre.

Udrens kroppen gennem dine fødder

Night Detox er et japanskudviklet udrensningssystem i form af en lille pose, der indeholder bjergkrystaller og ekstrakt fra træer og svampe, der trækker giftstoffer ud af din krop gennem den tynde hud på dine fodsåler. Systemet bygger på den asiatiske viden om zoneterapi og akupunktur kombineret med de ældgamle traditioner for at bruge naturmidler til udrensning og afbalancering af kroppen.

Udtalelser

Jane, 38

Jeg havde længe følt mig træt og sløv, og jeg var kommet alt for højt op i vægt. Nu er billedet vendt. Jeg har brugt Night Detox 6 nætter hver måned i tre måneder. Jeg føler mig 10 år yngre, og der er godt gang i vægttabet. Jane, 38.”

Hello, 38

Jeg havde på fornemmelsen, at jeg fik mere energi allerede efter 1. nat. Jeg vågnede før vækkeuret. Det er ellers meget sjældent, jeg gør det. Men det har jeg gjort i det meste af denne periode, og jeg føler mig meget mere udhvilet. Helle, 38. “

Test for kun 29,50 kr. – værdi 199 kr.


JA TAK. Jeg vil gerne være Fordelsabonnent i SuperShoppings Sundhedsklub og modtage velkomstpakken på Night Detox (4 stk. udrensningsplastre) for kun 29,50 kr. + porto og eksp. 25 kr. – i alt 54,50 kr. Som Fordelsabonnent får jeg derefter hver 4. uge tilsendt en ny leverance Night Detox (10 stk.) i abonnement. Jeg betaler 299 kr. inklusiv porto og ekspedition. Jeg har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af velkomstpakken. Medlemskabet løber til jeg selv opsiger det. På hver abonnementspakke sparer jeg 200,00 kr. i forhold til normal udsalgspris.
Jeg er minimum 18 år har læst og accepterer medlemsbetingelserne .

Let at bruge
– stor virkning

Alt du skal gøre, er at klistre plastrene med den lille pose under fødderne, inden du går i seng. Så trækker Night Detox plastrene giftstoffer ud af din krop og tilfører dig ny energi. Om morgenen er posens indhold blevet mørkt, klistret og det lugter ikke så godt. Ved vedvarende brug over mange måneder mindskes lugten, men der vil næsten altid være noget at udrense. Bestil din velkomstpakke nu – der kommer aldrig et bedre tidspunkt

BESTIL NU